Ποιοι ειναι οι Heartbeams ;

Η ιστορία των Heartbeams είναι η ιστορία μας, η ιστορία της Audrey και του Γιάννη που γίναμε ζευγάρι κάτω απ’τις πιο απίθανες συνθήκες και που ξεπεράσαμε την τραγωδία βρίσκοντας την αληθινή γαλήνη μέσω της δύναμης της μουσικής. Bουτώντας βαθιά στα κρυμμένα βάθη των ψυχών μας, δημιουργούμε απαλούς διαλογισμούς που εξερευνούν το ίδιο το νόημα της ύπαρξης. Η μουσική μας έχει μια συγκεκριμένη δύναμη, την οποία μπορείτε ακόμη και να ονομάσετε μαγεία, που επιβραδύνει τον κόσμο και δημιουργεί μια αίσθηση ηρεμίας. Μια αίσθηση ευεξίας. Μια αίσθηση ότι όλα θα πάνε καλά. Οι καρδιαχτίδες μας (heartbeams) είναι μια φιλόξενη ακτίνα φωτός σε έναν κόσμο όπου όλοι έχουν την ανάγκη να μάθουν ότι έχουν τη δυνατότητα να αποτελέσουν το δικό τους θαύμα. Το δίδυμο μας αποτελείται από τη Γαλλίδα Audrey και τον Έλληνα Γιάννη. Συναντηθήκαμε ως φοιτητές στη Σουηδία, ερωτευτήκαμε και αποφασίσαμε να συνεχίσουμε τη ζωή μαζί. Ήταν σαν ένα παραμύθι. Βρήκαμε μια ειδυλλιακή νορβηγική πόλη και αποφασίσαμε να εγκατασταθούμε εκεί. Αυτό που δεν γνωρίζαμε τότε ήταν ότι οι ζωές μας επρόκειτο να αλλάξουν ανεπανόρθωτα. Ο Γιάννης συμμετείχε σε ένα φρικτό ατύχημα και βρήκε τον εαυτό του παράλυτο. Αν και ήταν κάτι τραυματικό εκείνη την περίοδο, αυτό το δύσκολο διάστημα θα αποδεικνυόταν μια μεταμφιεσμένη ευλογία. Με λίγη ορατή ελπίδα, πήραμε μια συνειδητή απόφαση ότι θα το ξεπερνούσαμε πάση θυσία. Αυτό που ακολούθησε ήταν μια θαυματουργή ανάκαμψη, βοηθούμενη από άφθονο διαλογισμό και μια ατελείωτη έκπληξη ελπίδας. Όταν ο Γιάννης ανέκτησε την κίνηση του, συμφωνήσαμε και οι δύο ότι δεν θα θεωρούσαμε ποτέ την ευεξία μας δεδομένη. Επιπλέον, αποφασίσαμε να μοιραστούμε τα δώρα που ανακαλύψαμε, με τη μορφή των εμψυχωτικών καιποιητικών μας τραγουδιών. Συστήσαμε επίσημα το σχήμα μας The Heartbeams το φθινόπωρο του 2020 με το πρώτο μας single «The Ride Is Yours». Μια υπέροχη ακουστική μπαλάντα συνοδευόμενη από ένα γοητευτικό κινηματογραφικό βίντεο. Το ακολούθησε το γεμάτο πιάνο δεύτερο single μας, «Forgiveness» πριν κάνουμε μια δημιουργική εξέλιξη με τους διαχυτικούς ήχους του «Mother of Love».Τώρα, καθώς ετοιμάζουμε να κυκλοφορήσουμε το πρώτο μας άλμπουμ, είμαστε πιο δεσμευμένοι από ποτέ να μοιραστούμε το μήνυμά μας με όλο τον κόσμο.

Σχετικά με το τραγούδι

Αυτό το νέο τραγούδι είναι γραμμένο προς τιμήν της Μητέρας Γης που έχει τόσα πολλά ονόματα και ιδιότητες. Tης Μητέρα Γης που πάντοτε μας καλεί και μας αγαπά άνευ όρων. Δυστυχώς, οι σύγχρονες καθημερινές μας ρουτίνες μας απομακρύνουν από ΕΚΕΙΝΗ και ξεχνάμε τόσο εύκολα την ενότητα μας μαζί Της και το αποτέλεσμα είναι κατάθλιψη και μια ζωή χωρίς νόημα. Αλλά από την άλλη πλευρά θυμόμαστε τόσο εύκολα όταν περνάμε λίγο χρόνο στη φύση και επανασυνδεόμαστε τόσο με τη φύση όσο και με ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ φύση. Δεν χρειαζόμαστε τίποτα περισσότερο από το να επικεντρωθούμε στα 4 στοιχεία της Γης (τη φωτιά, το νερό, τον αέρα και τη γη) για να συνδεθούμε ξανά μαζί Της. Στη φύση αισθανόμαστε τη συνοχή και την Ενότητα. Αυτό το τραγούδι είναι γραμμένο για να μας θυμίζει αυτή την Ενότητα που μας συνδέει με Εκείνη και την Ευδαιμονία που ΑΥΤΗ μας δίνει καθημερινά.

Σχετικά με τη σύνθεση του τραγουδιού

Αυτό το τραγούδι γράφτηκε στα μέσα της πρώτης καραντίνας του 2020. Ήταν μια ηλιόλουστη χειμωνιάτικη μέρα και μία από τις λίγες φορές που βγήκαμε από το σπίτι μας κατά τη διάρκεια της καραντίνας μόλις για λίγα λεπτά. Τα συναισθήματα που λάβαμε αυτά τα λίγα λεπτά ήταν γεμάτα από δυνατές δονήσεις και μας έδωσαν μια μοναδική και ισχυρή σύνδεση με τη Μητέρα Γη και τον τρόπο που επιβιώνει πάντοτε και προστατεύει τα απειλούμενα παιδιά της. Ακριβώς όπως θα έκανε η οποιαδήποτε μητέρα. Αυτό το τραγούδι έχει γραφτεί ώστε στο επίκεντρο του ακροατή να εστιάζεται το φως και η άφθονη δημιουργία που η Μητέρα Γη μας δίνει ακούραστα, καθημερινά απ’ την αρχή.

Site: www.theheartbeams.com

E-mail: theheartbeams@gmail.com

YouTube: theheartbeams

Facebook: @theheartbeams